Afif Bahardin

Pakatan Harapan Rakyat

ANGKATAN MUDA KEADILAN MENGALU-ALUKAN PELANTIKAN MENTERI BESAR BARU NEGERI SELANGOR

| 0 comments

AZMIN ALI_SELANGOR_MB

 

 

KENYATAAN MEDIA

ANGKATAN MUDA KEADILAN MALAYSIA

 

22 SEPTEMBER 2014

 

ANGKATAN MUDA KEADILAN MENGALU-ALUKAN PELANTIKAN MENTERI BESAR BARU NEGERI SELANGOR

 

Angkatan Muda KEADILAN mengalu-alukan pengumuman oleh YB Presiden KEADILAN, Dato’ Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail yang telah merestui pelantikan YB Mohamed Azmin Ali sebagai Menteri Besar Selangor yang baru dan juga telah dipersetujui oleh Majlis Pimpinan Pusat KEADILAN sebulat suara. Kami percaya pengumuman ini disambut baik oleh majoriti anggota parti dan rakyat negeri Selangor.

 

Sehubungan dengan itu Angkatan Muda KEADILAN menyeru semua pihak untuk bergerak maju ke hadapan bersama dengan kepimpinan Menteri Besar Selangor yang baru. Seiring dengan perkembangan ini, kami akan membantu merangka dasar untuk belia dan anak muda samada di bandar dan desa merangkumi aspek pembangunan insan, ekonomi dan sosial.

 

Kami berharap dengan pelantikan ini, Negeri Selangor Darul Ehsan akan menjadi negeri yang komited dengan agenda kesejahteraan dan kemakmuran rakyat seperti mana yang dipersetujui bersama oleh Pakatan Rakyat. Semoga Negeri Selangor akan menjadi bukti kejayaan dasar pentadbiran Pakatan Rakyat dan seterusnya menjadi pemangkin untuk ke Putrajaya.

 

DR. AFIF BAHARDIN

Timbalan Ketua

Angkatan Muda KEADILAN

Leave a Reply

Required fields are marked *.